top of page
Aerial View of Islands

BIENVENIDO A SAVE THE NATURE

Leer más
Inicio: Bienvenidos
Inicio: Blog2
Buscar
  • Foto del escritorsave the nature

DESGLAÇ DE LES GLACERES


Científics alerten del perill del desglaç de les glaceres i casquets polars

Els investigadors afirmen que "els oceans ens estan fent un gran favor. Absorbeixen una gran quantitat de la calor de l'atmosfera i d'emissions de diòxid de carboni, però el preu a pagar és la pujada del nivell del mar i amb això la destrucció d'ecosistemes "

L'augment del nivell del mar suposa un greu risc per a una gran part de la població mundial que viu en zones costaneres, i poden ocasionar inundacions, pèrdua d'hàbitats naturals, infraestructures i fins i tot la desaparició d'illes.

"Les projeccions futures sobre la pujada del nivell del mar amenacen l'existència de molts estats sobirans i tenen implicacions en la migració global, la seguretat alimentària i les infraestructures costaneres"

Moltes de les ciutats i àrees econòmiques més importants del món es troben situades al llarg de les costes, i les projeccions més alarmants estimen que un petit augment del nivell dels oceans podria causar temporals devastadors i inundar grans zones urbanes com Londres o Los Angeles .

La conferència que tindrà lloc el 14 de juliol, destacats científics, urbanistes, representants governamentals i gestors de zones costaneres debaten la manera de reforçar l'adaptació a factors com la dilatació tèrmica oceànica, la fusió de les glaceres i mantells de gel i altres fenòmens geològics . Així, durant aquesta setmana s'analitzaran, entre altres qüestions, les lliçons apreses de l'huracà Sandy, que l'octubre de 2012 va causar danys generalitzats en habitatges i infraestructures, així com milers de milions de dòlars en pèrdues econòmiques i humanes


9 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Inicio: Suscribirme

CONTACTO

Sea Turtle
Inicio: Contact
bottom of page