top of page
Aerial View of Islands

BIENVENIDO A SAVE THE NATURE

Leer más
Inicio: Bienvenidos
Inicio: Blog2
Buscar
  • Foto del escritorsave the nature

Greta Thunberg

La Generació Z té un mantra: és temps d'actuar, i ha de ser ara. En el que va d'any, milers d'estudiants a tot el món han abandonat les aules per protestar contra la inacció dels seus governs enfront del canvi climàtic. ¿La seva inspiració? La estudiant sueca Greta Thunberg, de 16 anys, que va donar inici al moviment quan, l'agost de 2018, va començar a faltar a classe tots els divendres. Però això és només el principi.


Cap generació té tant a perdre com a conseqüència dels efectes negatius del canvi climàtic com la Generació Z, i en la conferència COP24 que es va celebrar recentment a Katowice (Polònia), Thunberg va cridar amb contundència a l'acció: "Vostès diuen estimar als seus fills sobre totes les coses, però els estan robant el futur en la seva pròpia cara ", va manifestar, dirigint-se als líders mundials durant la cimera del clima. "No podem resoldre una crisi sense tractar-la com una crisi", ha afegit.


 



Una sèrie de campanyes llançades per joves en els últims temps ha aconseguit que certes companyies canviïn els seus hàbits.


El moviment anti-palletes, iniciat per Milo Cress, de 9 anys, el 2011, va mostrar com les xarxes socials poden generar canvis de comportament en multinacionals com Mc Donalds i Starbucks.


Així mateix, amb l'ajuda de l'ONG australiana Wildlife Àsia, la pàgina de Facebook Kids Cut Conflict Palm Oil va aconseguir pressionar PepsiCo perquè trenqués el seu contracte amb un proveïdor indonesi d'oli de palma davant sospites relacionades amb la desforestació i l'ús de la mà d'obra.

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Inicio: Suscribirme

CONTACTO

Sea Turtle
Inicio: Contact
bottom of page